top of page
prána oktató, prána gyógyítás, prénanadi, prána energia tanfolyam, reiki

Prána energia 4. szint - Energetikai önvédelem tanfolyam

 

Az energia védelem tudománya és művészete arról szól, hogyan helyezzünk szűrőt, védelmi rendszert a szándékos és nem szándékos negatív befolyások ellen. A tanítás egyszerű és hatékony gyakorlati módszereket kínál.

 

Miért van erre szükség?

Nap mint nap érnek minket érzelmi és pszichikai befolyások. Munkahelyünkön, otthonunkban, baráti körben, vagy tömegkommunikáció által, illetve a napi feladataink elvégzése közben. Gyermekeink fokozottan érintettek ebben, hiszen az óvodában, iskolában, vagy szülők által érhetik negatív hatások.

A történelem során az embereket mindig is érték lelki támadások. Ha lelki támadás áldozatává válsz a saját gondolataid , vágyaid és viselkedésed szenvednek sérülést. A lelki sérülés komoly dolog. Az ilyen sérülésektől bűntudat, harag, szomorúság, félelem fakadhat. Továbbá túlreagálhatjuk az élet mindennapi helyzeteit.

Lelki támadások következtében jönnek létre párkapcsolati, egészségügyi problémák, viselkedés zavarok, hangulati ingadozások, letérhetünk karmikus utunkról. 

A tanfolyam célja, hogy a hétköznapokban alkalmazható gyakorlatok megismerésével hozzájáruljon az élet minőségének javításához.

 

Tartalomból:

  • A vonzás törvénye és karma törvénye.

  • Az energia és gondolat erejének megértése.

  • Önmagunk védelme a szennyezett, egészségtelen, negatív energiák és pszichés támadások ellen.

  • Különböző aura védelmek, mágikus körök, pajzs létrehozása

  • Gyermekeink védelme a negatív hatásokkal szemben.

  • "Hívatlan vendégek" eltávolítása, otthonunk védelme.

  • Lakás, munkahely vállalkozás tisztítása és védelme.

 

Tanfolyam időtartama: 1 nap

Tanfolyam díja: 42 000,- Ft

Tanfolyam feltétele: Prána 1-2 szint

Ismétlés díja: 14 .000,- Ft

"Kívánom, hogy ezek az ősi tanítások felkeltsék az olvasó érdeklődését a belső világ tudományai iránt és elősegítsék szellemi fejlődését. Szeretettel és áldással!"

Choa Kok Sui Mester “Master of Energy”

bottom of page