Köszönöm a visszajelzéseket.

"Először is nagyon köszönöm az elmúlt két napot, fantasztikus volt. Szeretettel és hálával tudok visszagondolni rá. Olyan pozitív töltettel, hittel, energiával érkeztem haza, hogy én magam is meglepődtem, hát még a családom." G Gabriella

" Pár gondolat a kettes szint elvégzése után .   
Úgy érzem , igazából már az egyes szint után is éreztem , a helyére kerülnek a dolgok. Olyanok is melyek említésre sem kerültek a kurzuson. S mégis , rég megoldatlan dolgok gondolatok , adatok melyek nem voltak " kezelve" a helyükre zökkentek. Úgy érzem a gyakorlással a meditációval ,eltűnnek a zavaró részecskék melyek elválasztottak attól az energiától-erőtől melyhez most percről-percre egyre közelebb érzem magam, lehet , hogy nem ez a jó szó , hogy közelebb érzem magam , hanem inkább a része vagyok valaminek , amitől el voltam választva pedig igazából a legbensőbb lényem. Köszönöm a tanítást a Mesternek, a Szellemi segítőknek s kedves Tanárunknak Juditnak. "   S Gyula"

"Kaptunk valamit, ami lágyan, gyönyörűen működik. Ma a tanfolyam utáni első ébredés a munkában a családdal

a szomszédokkal, anyóssal valami más, mint eddig. Amihez hozzá érünk tisztasággal tesszük fantasztikus és még sokat írhatnék.Nagyon köszönöm. Szavaiddal lépek ki az udvarra a  levegőre.

A  töltődést a női finomságot kaptam, amit a férjem már régóta.nagyon várt." Erzsébet 

"A prána alkalmazása csodálatos volt, ma is sokkal könnyebb a lábam és nem fáj annyira a lépés, sokat segített az az egy kezelés is, nagyon köszönöm. Már nagyon várom a következő kezelést, már alig fáj." S Judit

 

 

"Kedves Judit!!

 

Igen, egyből tapasztaltam és minden amit mondasz..minden igaz és aktuális..

De mégis természetesen simul az életbe!!

Nagyon köszönök mindent!!

Igazi nagyság vagy, aki szinte gondolattal is tanítasz nemcsak a kimondott szavakkal!!

Köszönöm." Király I.

"Köszönöm a levelet,  a tanfolyam lehetőségét, a lelkiismeretes munkádat, figyelmed és energiád, amit ránk szántál.

Amint a lehetőségeim engedik találkozunk a kettes tanfolyamon."

Izolda

"Kedves Judit,
Nagyon szépen köszönöm a tisztítást és a bátorítást is, nagyon sokat jelent. Egy új világ nyílt most meg számomra és nagy örömmel várom a folytatást. "Judit

" Köszönöm hogy újra megtanítottál  ezekre a dolgokra és azt is köszönöm, hogy ezt ilyen alázattal tetted!  

B László

"Köszönöm az elmúlt két napot neked, amelyen egy új "szemléletet, egy új látásmódot" mutattál nekem a világunkra...

Megérintett."

Ferenc

Szeretném röviden megosztani veletek a következőt:

"Juditnál 2017. december 7.-én végeztem el a prána 4. szintet. 
Az energetikai önvédelem gyakorlásánál többek között édesapámat választottam ki. 
Tudtam, hogy biztonságban tudhatom, de az élet úgy hozta, hogy meg kell bizonyosodnom róla. 
Másnap, amint felért hozzám Budapestre azonnal elmesélte, hogy sajnálatos dolog történt az autópályán és kicsin múlott, hogy ottmarad.
Ez a kicsi éppen elég, hogy karcmentesen túlélje én pedig kijelenthessem...működik
Gyorsan érkezett a visszacsatolás. Hálás vagyok, hogy Judit átadta a technikákat. " 

"Egy kedves ismerős megkért, hogy segítsek az édesapjának. 
Bírósági tárgyalása lesz. Két kezelés prána alkalmazásal és megoldódtak a problémák.
Kaptam a hírt, hogy minden korrekt, rendben ment."
Hogyan végeztem?
Prána 3. szint energetikai kezeléssel.   
Az eredmény nem maradt el. Ezt is tudja a prána 3.szint.
A módszerrel nem avatkozol bele a sors vezetésébe az isteni vezetésbe, hiszen nem is lehet, nem is tudsz. Viszont a zűrzavaros gondolat formák eltávolításával megtörténik a számodra lehető legjobb kimenetel.

"Sziasztok!

Prána 4. - Energetikai önvédelem tanfolyamon olyan technikát tanultam Judittól, amelyet naponta használok. Erővel és energiával tölt fel, nagy előnye, hogy csupán néhány percet vesz igénybe. Köszönöm!"         S Mária

Nagyon szeretek tapasztalatokat, pozitív történeteket olvasni, így gondoltam én is megosztom veletek a miénket.
"Véletlenül" ismertem meg a Pránát 2018-ban.

Ősszel kineziológust kerestem, aki úgy látta jónak, ha Pránával kezel minket (majdnem az egész családot) Lelkileg is sokkal jobban lettünk, de ami teljesen meggyőzött, az az volt, hogy kisfiam elkezdett olvasni. Előtte 1 éven át nem sikerült elérni, hogy két betűnél többet össze tudjon olvasni. Nyáron megállapították szemvizsgálaton, hogy szemtornára van szüksége, gyenge a szemmozgása és más nehezítő tényezők is vannak. 6 prána kezelés után elkezdett szótagokat összeolvasni, mostanra folyékonyan olvas. 
Ezek után kezdtem el keresgélni a Pránáról, így találtam Juditra. December elején végeztem el az első szintet és a kisfiamat is elvittem hozzá, hogy ő folytassa a kezelését. Judit úgy látta jónak, ha nem csak őt, hanem mindannyiunkat kezel. Neki is leírtam és veletek is megosztom, hogy minden túlzás nélkül még soha nem voltunk ilyen jól. 3 kisgyerekünk van (8-6 és 3 évesek) eddig minden december és január a betegségekről szólt, most pedig még enyhe megfázás sem volt senkinél, ez már önmagában hatalmas csoda és rengeteg energiát szabadít fel ☺ Emellett sorra fejeztük be a hónapok óta halogatott dolgainkat, nincs veszekedés, feszültség. Ezúton is hálásan köszönjük. 
Nem kérdés, hogy folytatom a tanulást és bízom benne, hogy ezt a nyugalmat és egészséget képes leszek fenntartani a családunkban."

Teréz

"Könny szökött a szemembe, ahogy a soraidat olvastam! Igen. Itt ez a csodálatos oldal, és eddig hallgattunk mindarról a csodáról, amit a Prána ad nekünk! "

V Zsuzsa"

 

 

"Sziasztok! Írnom kell, mert működik! Egy kedves barátnőm kérte a segítségemet két kicsi lánya làzas, köhögős, nagyon beteg lett. A nagyobbik, 4.5 éves már csak feküdt és köhögött. A kis betegeket gyorsan többször általános tisztításban részesítettem. (Fehér) Szinte azonnal lentebb ment a lázuk, a nagyobbik kevesebbet köhögött, és végre élénkebb, vidámabb lett. Még egy pár napig azért küzdöttek a lázzal, de sokkal könnyebben vidámabban viselték. Naponta általános tisztítást kaptak. Az édesanyának is be volt dugulva az orra. Èppen massenger kapcsolatban voltunk, amikor elkezdtem tisztítani "helyileg" az orrát 😊, illetve a hozzátartozó csakrát. Még alig fogtam hozzá, már nem bírta, felhívott, hogy ez mekkora csoda! Azonnal tudott levegőt venni az orrán. Érdekes volt, hogy az èn orrom nem volt bedugulva, mégis azt éreztem, hogy egyre jobban kapok levegőt én is. Szinte éreztem, amit ő érzett. Ez teljesen új volt számomra! Köszönöm, hogy megoszthattam veletek ezt az élményemet! Kérlek benneteket, ha van nektek is tapasztalatotok osszátok meg, segítsük egymást!"

V Zsuzsa 

"2016. március 9-10-én kezdő prána gyógyító oktatáson vettem részt Losoncziné Gordos Judit vezetésével.

Köszönöm, a minden részletre kiterjedő oktatást, ahol játszi könnyedséggel ruházott fel mérhetetlen tudással. Köszönöm segítőkészségét, figyelmességét. Áldás munkájára és személyére!"

Sümegi Zoltán

 

 

"A tanult prána alkalmazást  gyakorolom, és nagyon feldobott, hogy a párom csípő, térd fájdalma elmúlt és nem jött vissza! Az egyik barátnőmnek a dereka fájt és nagyon sokat javult már az első kezelés után is! Ezek hatalmas boldogsággal öntenek el. Mindig hálás leszek Neked, hogy ezt megtanítottad."

Juci

 

 

"Először is, nagyon örülök, hogy eljutottunk Hozzád, köszönet Melindának is, hogy ajánlott Téged. Két problémám is volt, az egyik, hogy a 2 éves kisfiam éjjel sokszor (4-5 alkalommal) felébredt, a másik pedig, hogy tartottam egy új, rám váró feladattól, az autóvezetéstől. Az utóbbit már nagyon hamar, 1-2. kezelés során sikerült "leküzdenünk". Ágoston alvásproblémája, ami fogzása kezdete óta (kb. másfél éve) tartott, már nehezebb volt, mert voltak bevett rossz szokásai (éjjeli tejivás) és még kiderült, hogy más is volt a szobában. Én negatív energiának hívom. Aztán jöttél és csináltál egy energetikai tisztítást a lakásban (kitessékelted a nem oda valókat), akkor javult valamelyest a helyzet, de az igazi eredmény kb. a 6. kezelés után jött el. Most ott tartunk, hogy éjjel esetleg egyszer felsír, nagyrészt magától visszaalszik és reggel 6-ig kibírja tej nélkül. Összességében nagyon hálás vagyok ezekért az eredményekét! Köszönöm!"

Angelika

 

 

"10 éves fiam idejének nagyobb részét számítógép mellett töltötte, a tanlást kicsit hanyagolva. Amikor a nagymama kérte, fejezze be, mérgesen rámordult. Gondoltam itt tenni kell valamit. Bejelentkeztünk Prána kezelésre Judithoz és gyengéd, de hatékony módszerrel, 2 kezeléssel és egy utókezeléssel megszüntette a problémát. Azóta teljes mértékben megszűnt a nehezen kezelhető számítógép utáni vágy."

Egy aggódó anyuka

 

 

"Fél évig tartott, amíg csak minimális volt az elfogyasztott étel, mert fóbiám volt, hogy meghízok. Édesanyám aggódva figyelt, míg találkozott egy lehetőséggel. Megbeszélte a problémát Judittal és két havi kezeléssel, sok beszélgetéssel, jó tanáccsal ellátva, - amit természetesen be is tartottam - sikeresen meggyógyultam."

Anett

 

 

"Több éve már, hogy agyvérzést kaptam és a jobb oldalam lebénult. Az ezt követő években sok féle gyógykezelésben részesültem és lépésről-lépésre javulgattam. Erős az akaratom és mindig keresem a lehetőséget, hogy a családom hasznos tagja tudjak lenni. Olvastam a Prána energia kezelésekről és Juditkához fordultam segítségért. 16 kezelést kaptam tőle, azonban már az elején éreztem, hogy egyre jobb a kedvem és a teherbíró képességem megsokszorozódott. Például már a kispárnára is fel tudtam varrni a gombot önállóan, a beteg kezemmel. Nagy volt a boldogság."

Mária néni

 

 

"2013-ban miómát találtak az egyik mellemben, viszont mindig is a természetes gyógymódok híve voltam, ezért bejelentkeztem Judithoz prána energia kezelésre. A problémám kezdeti stádiumban volt, bíztam a gyógyulásban. Hála Istennek ez meg is történt 5-6 kezelés és néhány utókezelés után. 2 hónappal később időpontom volt orvosi ellenőrzésre, ott be is bizonyosodott, hogy gyógyult vagyok. Azóta eltelt 5 év és nincs semmi probléma a mellemmel."

Melinda

 

"2013. márciusában vettem rész 4 kezelésen, mivel fáradékony voltam, nem volt túl jó a közérzetem. Ezután utaztam a lányaimhoz külföldre. Sem a repülővel való utazás, sem az időeltolódás nem viselt meg úgy, mint máskor. Ez a tapasztalat juttatott el arra, hogy részt vegyek a prána tanfolyam 1-en. Az ott tanultakat a férjemen szoktam hasznosítani, aki mindig szívesen fogadja, mert érzi annak a jótékony hatását. Örülök, hogy Losoncziné Gordos Juditot megismertem és tanulhattam tőle."

Balázsné Runyai Mária

"Judittal pár éve ismerjük egymást, így tudomásom volt arról, hogy érdeklődik, tanulja és elmélyed az ezotéria néhány ágában. A nem szigorúan materiális dolgok - és tudás - régóta érdekeltek, és felületesen sok publikus területen ismereteket is szereztem. Alapvetően azonban földhözragadt gondolkodású, praktikus mérnökember vagyok.

2010-ben váratlanul (mint sokan másoknak) kellett nekem is tudomásul vennem, hogy áttétes, operálhatatlan vastagbél rák gyengíti éltem további fonalát. A hírt - magam számára meglepő fegyelmezettséggel - elfogadással vettem tudomásul: azt hittem, hogy a hátralévő életidõ rövidsége miatt az emberek ilyenkor pánikba esnek és kapkodásba, ideges rendezkedésekbe fognak, s ez nálam nem következett be. Dolgaim rendezettek, életem szép és tartalmas volt, családom és vagyonom rendben, haragosom vagy haragom nincs, így valójában nem nagyon van idegeskedni valóm. 63 éves vagyok, amely kort sokan meg sem érnek. Elhatároztam azonban, hogy a betegség elfogadása mellett gyógyulni akarok, és amennyire csak lehet őszinte és fokozottan sokszínű mindennapokat élek feleségemmel együtt és érdekében is. Elfogadtam az orvosi segítséget, mely eddig kevés sikerrel járt, de a szűk lehetõségeket végig akarom járni. 2010 nyarán, már a betegségem ismeretében fokozottan kezdett érdekelni az energiával gyógyítás, amiben Judit gyakorlott terapeuta. Beszélgetéseink során megismerhettem tudását és a gyakorolt módszerekben való őszinte hitét, mely elfogadhatóvá tette számomra, hogy kérjem a segítségét a gyógyulásom, vagy/és a testi- lelki megerősödésem érdekében. Eddig 5 alkalommal fordította energiáit rám, általában 1-1,5 órás kezelésekkel. Maga a kezelés - mely során nem ért a testemhez - kellemes körülmények között és igen kellemesen érintett. Ellazultam és gyakran könnyű álmosság is úrrá lett rajtam. Belsõ feszültségeim, - beleértve a szervi rendellenességeket is - oldódtak, és a szükséges funkciók zavartalanabbul működtek a szervezetemben. Fél éve gyakorlatilag éjjel nem aludtam soha, és e kezelések után 3 alkalommal is végigaludtam az éjszaka nagy részét.

 

Nagyon messze lakom Judittól, így a rendszeres találkozások lehetősége korlátozott, ezért is határoztam el, hogy az ajánlása szerinti (tan)könyvekkel megismerkedek, és a tőlem telhető módon magam is gyakorlom, amit alapszinten és egyedül lehetséges.

 

Beszélgetésünk során számomra új lehetőséget, új utakat nyitott meg Judit, melyek bizodalommal töltenek el a betegségem könnyebb elviselése, vagy a gyógyulás iránt.

 

Köszönöm Judit!"

 

M. Mátyás