top of page

Köszönöm a visszajelzéseket.

"Először is nagyon köszönöm az elmúlt két napot a tanfolyamon, fantasztikus volt. Szeretettel és hálával tudok visszagondolni rá. Olyan pozitív töltettel, hittel, energiával érkeztem haza, hogy én magam is meglepődtem, hát még a családom." G Gabriella

" Pár gondolat a kettes szint elvégzése után .   
Úgy érzem , igazából már az egyes szint után is éreztem , a helyére kerülnek a dolgok. Olyanok is melyek említésre sem kerültek a kurzuson. S mégis , rég megoldatlan dolgok gondolatok , adatok melyek nem voltak " kezelve" a helyükre zökkentek. Úgy érzem a gyakorlással a meditációval ,eltűnnek a zavaró részecskék melyek elválasztottak attól az energiától-erőtől melyhez most percről-percre egyre közelebb érzem magam, lehet , hogy nem ez a jó szó , hogy közelebb érzem magam , hanem inkább a része vagyok valaminek , amitől el voltam választva pedig igazából a legbensőbb lényem. Köszönöm a tanítást a Mesternek, a Szellemi segítőknek s kedves Tanárunknak Juditnak. "   S Gyula"

"Kaptunk valamit, ami lágyan, gyönyörűen működik. Ma a tanfolyam utáni első ébredés a munkában a családdal a szomszédokkal, anyóssal valami más, mint eddig. Amihez hozzá érünk tisztasággal tesszük fantasztikus és még sokat írhatnék. Nagyon köszönöm.

Szavaiddal lépek ki az udvarra a  levegőre.

A  töltődést a női finomságot kaptam, amit a férjem már régóta nagyon várt." Erzsébet 

 

 

 

"Kedves Judit!!

 

Igen, egyből tapasztaltam és minden amit mondasz..minden igaz és aktuális..

De mégis természetesen simul az életbe!!

Nagyon köszönök mindent!!

Igazi nagyság vagy, aki szinte gondolattal is tanítasz nemcsak a kimondott szavakkal!!

Köszönöm." Király I.

"Köszönöm a levelet,  a tanfolyam lehetőségét, a lelkiismeretes munkádat, figyelmed és energiád, amit ránk szántál.

Amint a lehetőségeim engedik találkozunk a kettes tanfolyamon."

Izolda

"Kedves Judit,
Nagyon szépen köszönöm a tisztítást és a bátorítást is, nagyon sokat jelent. Egy új világ nyílt most meg számomra és nagy örömmel várom a tanfolyam folytatását. "Judit

" Köszönöm hogy újra megtanítottál  ezekre a dolgokra és azt is köszönöm, hogy ezt ilyen alázattal tetted!  

B László

"Köszönöm az elmúlt két napot neked, amelyen egy új "szemléletet, egy új látásmódot" mutattál nekem a világunkra...

Megérintett."

Ferenc

Szeretném röviden megosztani veletek a következőt:

"Juditnál 2017. december 7.-én végeztem el a prána 4. szint tanfolyamot.
Az energetikai önvédelem gyakorlásánál többek között édesapámat választottam ki. 
Tudtam, hogy biztonságban tudhatom, de az élet úgy hozta, hogy meg kell bizonyosodnom róla. 
Másnap, amint felért hozzám Budapestre azonnal elmesélte, hogy sajnálatos dolog történt az autópályán és kicsin múlott, hogy ottmarad.
Ez a kicsi éppen elég, hogy karcmentesen túlélje én pedig kijelenthessem...működik
Gyorsan érkezett a visszacsatolás. Hálás vagyok, hogy Judit átadta a technikákat. " Helga

"Egy kedves ismerős megkért, hogy segítsek az édesapjának. 
Bírósági tárgyalása lesz.
Kaptam a hírt, hogy minden korrekt, rendben ment." 
Az eredmény nem maradt el. Ezt is tudja a Prána 3. szint tanfolyam.
A módszerrel nem avatkozol bele a sors vezetésébe az isteni vezetésbe, hiszen nem is lehet, nem is tudsz. Viszont amikor a zűrzavaros gondolat formák megszűnnek, megtörténik a számodra lehető legjobb kimenetel.

"Sziasztok!

Prána 4. - Energetikai önvédelem tanfolyamon olyan technikát tanultam Judittól, amelyet naponta használok. Erővel és energiával tölt fel, nagy előnye, hogy csupán néhány percet vesz igénybe. Köszönöm!"         S Mária

Nagyon szeretek tapasztalatokat, pozitív történeteket olvasni, így gondoltam én is megosztom veletek a miénket.
"Véletlenül" ismertem meg a Pránát 2018-ban.

Ősszel kineziológust kerestem, aki úgy látta jónak, ha Pránával kezel minket (majdnem az egész családot) Lelkileg is sokkal jobban lettünk, de ami teljesen meggyőzött, az az volt, hogy kisfiam elkezdett olvasni. Előtte 1 éven át nem sikerült elérni, hogy két betűnél többet össze tudjon olvasni. Nyáron megállapították szemvizsgálaton, hogy szemtornára van szüksége, gyenge a szemmozgása és más nehezítő tényezők is vannak. 
Ezek után kezdtem el keresgélni a Pránáról, így találtam Juditra. December elején végeztem el az első szintet és Neki is leírtam és veletek is megosztom, hogy minden túlzás nélkül még soha nem voltunk ilyen jól. 3 kisgyerekünk van (8-6 és 3 évesek) eddig minden december és január a betegségekről szólt, most pedig még enyhe megfázás sem volt senkinél, ez már önmagában hatalmas csoda és rengeteg energiát szabadít fel ☺ Emellett sorra fejeztük be a hónapok óta halogatott dolgainkat, nincs veszekedés, feszültség. Ezúton is hálásan köszönjük. 
Nem kérdés, hogy folytatom a tanulást és bízom benne, hogy ezt a nyugalmat és egészséget képes leszek fenntartani a családunkban." Tünde

"Könny szökött a szemembe, ahogy a soraidat olvastam! Igen. Itt ez a csodálatos oldal, és eddig hallgattunk mindarról a csodáról, amit a Prána ad nekünk! "

V Zsuzsa"

 

"2016. március 9-10-én kezdő prána oktatáson vettem részt Losoncziné Gordos Judit vezetésével.

Köszönöm, a minden részletre kiterjedő oktatást, ahol játszi könnyedséggel ruházott fel mérhetetlen tudással. Köszönöm segítőkészségét, figyelmességét. Áldás munkájára és személyére!"

Sümegi Zoltán

 

 

 

 

"Először is, nagyon örülök, hogy eljutottunk Hozzád, köszönet Melindának is, hogy ajánlott Téged. Két problémám is volt, az egyik, hogy a 2 éves kisfiam éjjel sokszor (4-5 alkalommal) felébredt, a másik pedig, hogy tartottam egy új, rám váró feladattól, az autóvezetéstől. Az utóbbit már nagyon hamar. Ágoston alvásproblémája, ami fogzása kezdete óta (kb. másfél éve) tartott, már nehezebb volt, mert voltak bevett rossz szokásai (éjjeli tejivás) és még kiderült, hogy más is volt a szobában. Én negatív energiának hívom. Aztán jöttél és csináltál egy energetikai tisztítást a lakásban (kitessékelted a nem oda valókat), akkor javult a helyzet.  Most ott tartunk, hogy éjjel esetleg egyszer felsír, nagyrészt magától visszaalszik és reggel 6-ig kibírja tej nélkül. Összességében nagyon hálás vagyok ezekért az eredményekét! Köszönöm!"

Angeli

"Judittal pár éve ismerjük egymást, így tudomásom volt arról, hogy érdeklődik, tanulja és elmélyed az ezotéria néhány ágában. A nem szigorúan materiális dolgok - és tudás - régóta érdekeltek, és felületesen sok publikus területen ismereteket is szereztem. Alapvetően azonban földhözragadt gondolkodású, praktikus mérnökember vagyok.

2010-ben váratlanul (mint sokan másoknak) kellett nekem is tudomásul vennem, hogy áttétes, operálhatatlan vastagbél rák gyengíti éltem további fonalát. A hírt - magam számára meglepő fegyelmezettséggel - elfogadással vettem tudomásul: azt hittem, hogy a hátralévő élet idő rövidsége miatt az emberek ilyenkor pánikba esnek és kapkodásba, ideges rendezkedésekbe fognak, s ez nálam nem következett be. Dolgaim rendezettek, életem szép és tartalmas volt, családom és vagyonom rendben, haragosom vagy haragom nincs, így valójában nem nagyon van idegeskedni valóm. 63 éves vagyok, amely kort sokan meg sem érnek. Elhatároztam azonban, hogy a betegség elfogadása mellett gyógyulni akarok, és amennyire csak lehet őszinte és fokozottan sokszínű mindennapokat élek feleségemmel együtt és érdekében is. Elfogadtam az orvosi segítséget, mely eddig kevés sikerrel járt, de a szűk lehetõségeket végig akarom járni. 

Beszélgetésünk során számomra új lehetőséget, új utakat nyitott meg Judit, melyek bizodalommal töltenek el a betegségem könnyebb elviselése, vagy a gyógyulás iránt.

 

Köszönöm Judit!"

 

M. Mátyás

bottom of page